torstai 2. kesäkuuta 2016

Pyöri, hyöri, kieri ja kieppi...

Tiistaina oli taas koiratanssia. Harjoiteltiin ohjaajan ympäri pyörimistä ja hyppyjä, esim. polven yli. Lisäksi sarjoitettiin edellisen kerran temput - pyörähdykset ja jalkojen välistä pujottelu - uusiin temppuihin. Pyörähdykset ja pujottelu olivatkin Unnalle tuttuja rallysta, tosin käsivihjeet pitäisi nyt häivyttää kokonaan pois (tarvitsee välillä pienen käsivihjeen). Ohjaajan kiertäminen ja hypyt ohjaajan lähellä olivat uusia. Ennestään tuttua oli tosin jo sivulta eteen tulo ja puolen vaihto takana, mutta en tiedä, oliko niistä sitten sen kummempaa hyötyä, kuin että on tottunut liikkumaan eri puolilla suhteessa ohjaajaan.

Kinkkisin juttu ohjaajan kierron opettelussa oli keksiä, mikä sanavihje siihen tulisi... Alkaa olla noita sanoja jo niin paljon, että menen itse sekaisin, mitä milloinkin käyttää. No, lopulta päädyin hyöri -sanaan, joka tosin on ehkä hieman liian lähellä pyöri-sanaa, mikä taas on vihje pyörähdykseen myötäpäivään... Kiepillä taas pyörii vastapäivään... No, joka tapauksessa temppu oli helppo opettaa alkuun ja sai hyvin ideasta kiinni. Toki täytyy vielä vahvistaa ja pikku käsivihjeitä tulee vielä, mutta nopeastihan tuo yleensä näitä temppuja oppii!

Tunnin aikana tarjosi myös ahkerasti kylki-temppua, mikä oli vähän hassua, kun ei opeteltu mitään sinne päinkään. :D Hypytkin sujuivat ihan ok, mutta mikään varsinainen hyppijähän Unna ei ole - en tiedä johtuuko selän ongelmista, mutta on välillä hieman jäykän oloinen, eikä lainkaan niin ketterä kuin voisi olla. Paljon en viitsikään tästä syystä sitä hypyttää - omaehtoisesti saa kyllä hyppiä niin paljon kuin huvittaa!

Treenipäivä oli suorastaan kuuma ja Unna oli taas tunnin intensiivisen treenin jälkeen melkoisen poikki. Kahden tunnin (ja puolen tunnin hellelenkin) jälkeen oli tosin jo täysin palautunut ja tyrkki lelua kotona syliin, että voistaisko tehdä jotain, vaikka leikkiä!

Kuvissa Unnalla on menossa pienet tauot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti