keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Juhannusta, jumeja ja jälkeä

Juhannusterveisiä Unnalta. Suunnitelmat muuttuivat juhannuksena vauhdikkaasti, mutta päädyttiin lopulta mökille Hangon saaristoon. Unnalla oli taas hirmu kiire veneeseen ja hirmu kiire saareen - tykkää olla. Harmillista oli, että sinilevää oli tosi paljon, eikä uiminen ollut mahdollista. Saarielo meni Unnan osalta luuta kaluten, nukkuen, lasten touhuja katsellen ja itsekseen tontilla vaellellen. Kun tiedän, ettei tontille ole kukaan tulossa (ja muut mökit kaukana), on se helppo jättää ulos itsekseenkin - ei lähde kauas, enimmillään katoaa nukkumaan mökin alle. Aamulla oli kivaa vaan avata pikkumökin ovi ja päästää se nuuhkuttelemaan omiaan - ja itse jatkaa unia. :)

Leppoisan elämän kääntöpuolena on ollut, että Unna on viime aikoina ollut jotenkin kärttyinen ja muutenkin hieman outo. Epäilen, että selkä on mennyt jumiin, kun kesäkuun laser on käymättä. Ensi maanantaina on onneksi aika. Vapaana kirmailee kyllä ihan entiseen malliin. Eilen oli viimeinen kerta koiratanssia ja oli siellä vähän veto poissa + aika kipakka muille koirille, jos tulivat liian lähelle. Toivottavasti kyse on vaan jumeista.

Saaressa tein minijäljen. Unna näki, kun tein sen eikä olisi millään malttanut puolta tuntia, että pääsi sen ajamaan - sitten olikin intoa niin paljon, että tarkkuus hieman kärsi. Jälki oli sammaleisella kalliolla. Nyt palataan ihan alkeisiin jäljessä, että en kouluta sille jotain, mitä on vaikea myöhemmin muuttaa. Perjantaina olisi luvassa etsintätreeniä rakennetussa taajamassa, hyvä. Ensi viikolla aloitetaankin loma ja suunnataan heti loman alkuun lappalaiskoirien leirille Rokualle. Sitä odotellessa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti