torstai 26. toukokuuta 2016

Voihan haaste!

Jälkitreenit ovat jatkuneet muutaman treenin verran. On ollut hyviä pätkiä ja sitten, no ongelma, tai uusi haaste. Jo tuolla viikonlopun pidemmällä metsäjäljellä sain viitteitä siitä, että yrittääkö Unna lähteä ajamaan valejälkeä sen jälkeen, kun hukkaa oikean jäljen ja maanantainen treeni vieraalla jäljellä vahvisti sen, että kyllä - kyllä se yrittää! Syytä tähän en tiedä, sitä ei ole koskaan rankaistu jäljen hukkaamisesta ja se on saanut aina itse ratkaista tilanteen. Ainoa selitys minkä keksin löytyy miellyttämisenhalusta (+ ohjaajapehmeydestä), syy voi toki olla jokin aivan muukin (sillä oli aikoinaan myös haussa iso ongelma nuo valeilmaisut...). Hankalinta tässä on, että valeet ovat todella vakuuttavia!

Nyt pitäisi kuitenkin löytää joku ratkaisu ihan heti tähän alkuun - itse olen juuri tällä hetkellä hieman neuvoton, joten jos jollakulla blogin lukijalla on ehdottaa tähän jotakin - niin ideat otetaan mielellään vastaan pohdittaviksi! Ehkä asettelen kysymyksen niin, että miten toimisit, jos omalla koirallasi olisi ko. ongelma? (Ja millä pääajatuksilla olet ylipäätään koiraasi kouluttanut metsäjäljelle?)

Itse olen toistaiseksi estänyt liinalla valeen ajamisen (seissyt paikoillani ja pitänyt liinasta kiinni) ja odotellut vain, että korjaa oikealle jäljelle. Namit eivät Unnaa enää juurikaan jäljellä motivoi ja esineetkin näyttivät viimeksi vieraalla jäljellä olevan kovin toisarvoisia... Niitä esineitä nyt ainakin pitää vahvistaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti