torstai 19. toukokuuta 2016

Koiratanssista hakutreeneihin

Tehtiin Unnan kanssa uusi aluevaltaus - koiratanssi! :D Oli hauskaa - ensimmäisellä kerralla harjoiteltiin kieppejä, pyörähdyksiä ja pujotteluja, jotka Unna jo osaakin, tosin kiepeistä on vihjeet vielä häivytettävä pois ja vahvistettava pyörähdystä vasemmalle, kun menee sen hieman kankeasti. Treenattiin myös liikkeiden sovittamista musiikkiin - täytyy viikonloppuna treenata rauhassa kotona. Kummallakin oli kivaa, Unna tosin oli aivan poikki jo puolen tunnin jälkeen, eikä ihme, sillä ei olla tehty aikoihin hallitreeniä muiden koirakoiden seurassa. Lisäksi viereisessä lohkossa oli menossa agitreenit. Unna käyttäytyi oikein esimerkillisesti ja osasi taukoillakin rennosti vapaana makaillen. Ensimmäinen puolituntinen olikin melkoisen tiivis sessio. Kokonaisuudessaan treeniin oli aikaa kaksi tuntia, mutta tunti riitti kaikille mainiosti.

Myös hakutreenejä on tehty säännöllisesti, joskin liian harvoin. Viimeisimmät reagointitreenit Unna teki todella hyvin. Haki autojen vierustasta ekan tyypin, ennen kuin ehdin laittaa liivit päälle ja vaihtoi loppuleikkipallollekin syöksyn lennossa ihmishajulle ja ilmaisi hyvin löydön! Näitä jatketaan. Yhteistreenissä Klaukkalan SPR:n ensiapuryhmän kanssa Unna lähti alueille viimeisenä ja teki varsin vauhdikasta työtä. Kakkoslöydöllä yritti olla ensin haukkuilmaiseva, kun ei muka päässyt perille asti - herkut pääsi kyllä hyvin hakemaan. :D Hyvä saada aina vieraita löytöjä, jotka eivät ole koirahmisiä.

Kuvassa Unna odottaa lupaa siirtyä kakkosalueelta kolmosalueelle. Harmittaa, kun hihna unohtui kuvaan - on sillä aivan turhaan, kunhan ajatuksissani napsautin odotusajaksi hihnan valjaisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti