tiistai 13. lokakuuta 2015

Iloista menoa UPK:n leirillä

Kuluneen viikonlopun vietimme Unnan kanssa UPK:n leirillä Veikkolassa. Ohjelmassa oli runsain mitoin ilmaisutreeniä, "etsi keksi ja nakki" -leirikisa, loppukokeenomainen treeni sekä ihmisille teoriaa ja ryhmätöitä niin hajuerottelusta, tullikoiralaitoksen
toiminnasta kuin etsintäsuunnitelman teostakin.

Unnalle otin ilmaisutreeneihin teemaksi erikoisemmat löydöt sekä tarkennuksen. Neiti teki koko viikonlopun hyvällä draivilla hommia ja ilmaisi muun muassa yskäkohtauksen saavan henkilön, keppien kanssa vaappuvan henkilön, äreästi itsekseen puhuvan jne. Illalla debytoimme myös etsi keksi ja nakki -kisassa, missä koiran piti löytää huoneesta kolme nakinpalaa ja ohjaajan kaksi keksiä. Tein itselleni etsintäsuunnitelman mutta unohdin Unnan, sillä lopputulemalla, että olin löytänyt keksit ennen Unnan viimeistä nakkia. :D Löytyi sekin sieltä sitten.

Toisena päivänä loppukokeenomaisessa treenissä kaikki ukot ja akat löytyivät 10 minuuttiin. Unna oli iloinen ja innoissaan. :)

Kuvassa Unna on löytänyt iloisesti Unnalle juttelevan henkilön vauvoineen ja ilmaissut heidät. Vaihdan juuri rullaa kaulapantaan loppuleikkejä varten.

Kuva: Ismo Mannila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti