tiistai 22. syyskuuta 2015

Kaikenmaailman kulkijoita

Ilmaisutreenit pyörivät koko ajan muun puuhastelun ohessa. Unnan meno on ollut ilmaisutreeneissä viime aikoina varsin varmaa, vauhdikasta ja iloista. Sunnuntaina ryhmäämme tuli kolme uutta UPK:n Pelastuskoiratoiminnan alkeet -kurssilaista ja päätin hyödyntää vieraita maalimiehiä ja -naisia, kun paikalla oli vielä neljäskin Unnalle vähemmän tuttu ryhmävierailija.

Teemana oli taas erikoiset maalit, valitettavasti pimeä ei ehtinyt vielä tulla, joten treeni tehtiin valoisassa. Ensimmäinen venytteli puunrunkoa vasten seisten, toinen marjasti, kolmas jutteli Unnalle kivoja (tai yritti jutella, mutta ei oikein ehtinyt, kun Unna kävi paikalla niin nopeasti) ja neljäs nojaili puunrunkoon ja poltteli tupakkaa. Kaikkien luona Unna kävi vauhdilla ja ilmaisut olivat erinomaisia.

Eilen treenasimme tiiviisti kokopeitettyjä ja tarkennuksia. Ensimmäinen oli rinteessä, jonka Unna poimi lähes saman tien. Toinen löytyi hieman sovitun alueen ulkopuolelta - onneksi oli koira, sillä pienen säätämisen seurauksena kukaan paikallaolijoista ei tiennyt, mihin ukko oli piiloutunut. :) Ilmaisut olivat oikein hyviä. Kuvassa Unna odottelee autossa, että joko pääsee hommiin, ja kuten kuvasta näkyy, pimeä ehti tulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti