torstai 22. joulukuuta 2016

Iloista joulunaikaa!

Unna lähtee nyt joulun viettoon! Vuoden viimeiset hakutreenit sujuivat koko ryhmältä oikein hienosti ja myös Unna oli taas taitava - perustreeniä pienehköllä alueella, missä tiheää istutusmetsää ja korkeaa kalliota. Oikein hyvin tarkensi piilon kalliolta, kun kokemattomammat koirat ennen Unnaa joutuivat tekemään tosissaan töitä, että saivat tarkennuksen loppuun.

Kuluneet pari viikkoa ovat menneet myös impulssikurssin verkko-opintojen parissa. Oikein hyödyllisiä juttuja. Perusasioiden äärellä ollaan, mutta kurssi on herätellyt itseäni taas ajattelemaan, että miten niitä perusjuttuja voisi soveltaa entistä monipuolisemmin arjessa. Ilahduttavaa on ollut huomata sekin, että paljon jo tehdään myös ihan oikeitakin juttuja ja onhan Unnan itsehillintä mennytkin paljon eteenpäin, vaikka ylilyöntejä välillä yhä tapahtuukin. Omaan toimintaani saan vaan kiinnittää niin paljon huomiota! Unna kun huomaa aivan kaikki vihjeet ja reagoi niihin ja tuolla arjessa se oma toimintani ei välttämättä olekaan niin loogista, kun koulutustilanteissa muuten. Oven sulkemistreenit ovat puolestaan edistyneet oikein mukavasti. Pientä päänvaivaa aiheutti, miten koulutan sen painamaan oven ihan loppuun asti kiinni, kun ei halunnut käyttää voimaa, mutta nyt sekin sujuu jo hyvin. Takaperin ketjuttaminen oli tässäkin avainsanana.

Joulun kyläilyjen jälkeen erämökkeilemme Unnan kanssa viikon verran, joten luvassa on pitkiä metsälenkkejä ja lumen iloja. :) Rauhallista joulua kaikille ja onnellista vuotta 2017!

ps. Unna ei lainkaan arvostanut joulukorttikuvauksissa tonttulakkia, mutta namin voimalla suostui pitämään sitä päässä niin kauan, että sain kuvat otettua. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti